50-годишната Джанет Джексън роди


50-годишната Джанет Джексън роди
Снимка: Getty Images/Guliver

Сестрата на Майкъл Джексън Джанет Джексън роди момче. Първородният ѝ син се появи на бял свят във вторник, раждането мина благополучно, съобщи на списание "Пийпъл" представителка на попзвездата.

"Джанет Джексън и мъжът ѝ Висам ал Мана с трепет приветстват появяването на бял свят на сина си Иса ал Мана. Джанет е раждала без да изпитва стрес и възстановява силите си в комфортни условия”, се казва в съобщението.

В исляма Исус (на арабски Иса) е пророк и един от петте най-велики Божи пратеници.

Медиите съобщиха за бременността на певицата още през май, докато самата тя потвърди това едва през октомври. Джанет Джексън е пестелива относно личния си живот и не обяви веднага сватбата си с Ал Мана през 2012 година. През април 2016 Джексън неочаквано отложи концерти като се позова на препоръки на лекарите. Тогава тя сюрпризира почитателите си като отмени световното турне и каза, че тя и катарският й съпруг Висам ал Мана "мислят за семейството си”. Едва месеци по-късно поп звездата блесна на фотография в "Пийпъл"със вече оформено коремче на плажа. Висам ал Мана е бизнесмен, а детето е първо и за двамата.

Джанет е сестра на починалия през 2009 година Майкъл Джексън. Тя става много известна през февруари 1986 година с излизането на третия ѝ албум Control. Певицатс успя да опровергае тези, които смятаха гласовите ѝ данни за най-скромни в музикалната фамилия Джексън и се съмняваха в перспективите на музикалната ѝ кариера.

Пикът на славата на Джексън е в началото на 90-те години на XX век. Певицата е продала 140 милиона копия от свои записи и по този показател е сред най-известните изпълнители в историята на съвременната музика.

Съпругът й е магнат, чиято компания продава луксозни стоки в страните от Персийския залив.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама