6 бавачки гледат близнаците на Бионсе


6 бавачки гледат близнаците на Бионсе
Снимка: Getty Images/Guliver

Новородените близнаци Руми и Сър Картър на звездата Бионсе са обгрижвани от цели 6 детегледачки, които се редуват на 8-часови смени.

Сп. "ОК!" дори разкри цената на половината дузина бавачки, наети да помагат на мама Бионсе в отглеждането на бебетата й. По данни на медията годишното възнаграждение на всяка една от тях възлиза на 100 000 долара, което прави общо 600 000 долара годишни разходи за бавачки.

"Близнаците не заспиват по едно и също време, затова тя (Бионсе) реши, че за всяко от близнаците трябва да бъдат наети по три бавачки, които да се сменят на всеки 8 часа", съобщи близък на двойка пред таблоидното издание.

И ако за някои това е малко, нека добавим, че за 5-годишната дъщеричка на поп дивата и съпруга й Джей Зи, Блу Айви получава грижите на още 2 жени детегледачки. 

Освен това Бионсе и Джей Зи, които сключиха брак през 2008 г., ще подновят сватбените си клетви през следващите седмици, съобщи "Контакт мюзик". 

Източник, близък до двойката, сподели, че след като певицата и рапърът са преминали през няколко наистина трудни години, те ще предприемат тази романтична стъпка в края на лятото.

Той разказва още, че след като артистите дълго време са били фокусирани основно върху музикалната си кариера, вече се преориентират в полза на семейното щастие.

В интервю неотдавна Джей Зи призна, че бракът му "не е бил изцяло изграден на 100% истина". Той каза, че е работил дълго време над себе си, за да се изправи пред трудностите в себе си и семейството и да ги преодолее.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама