8 причини защо жените Риби са несравними в секса


8 причини защо жените Риби са несравними в секса
Снимка: iStock/Guliver

Някои зодии се справят по-добре в леглото от други и знаят как да задоволят всяка нужда на мъжа. Рибите са сред тях. Ето и 8 причини защо това е така:

1. Те са водна зодия

Когато жена от зодия Риби е възбудена, тя наистина полага много усилия. С малко любопитство можете да я накарате да се побърка от страст и колкото повече усилие положите, толкова повече тя ще ви отвърне. Това е печелившата игра.

2. Те са прикрити особняци

Жените Риби може да изглеждат невинни, но когато ги опознаете ще видите, че са много разкрепостени в спалнята. Груб секс, белезници и ролеви игри... тези жени не се страхуват да експериментират, особено с някой, на когото имат доверие.

3. Те са страстни до гроб

От само себе си се разбира, че те са страстни - това е естеството за знака им. Страстно влюбени и страстни под чаршафите, те искат да споделят всичко с вас.

4. Те са готови да ви угаждат

Жените Риби не са уязвими. Когато става въпрос за любов, те искат да се чувствате толкова добре, колкото и те, така че ще се погрижат да отделят време, за да ви доставят удоволствие.

 

5. Те могат да го правят дълго време

Не само, че тези жени могат да получават оргазъм отново и отново, но може да мине и доста време. Бъдете подготвени за няколко кръга и много мокро преживяване.

6. Обичат го "дълбоко"

Дълбоки разговори, дълбоки истини - те са за всичко това. Колкото по-дълбоко, толкова по-добре.

7. Те са най-добрите в разговорите след секс

А какво се случва след секс? Още целувки, прегръдки, дълбок разговор и закуска в леглото. Да, това е специалност за жените Риби. Те се чувстват комфортно с вас и са най-добрите партньори.

8. Те се чувстват удобно с вашите извивки (и техните)

Жените Риби са готови да ви опознаят и да се чувстват емоционално свързани с вас. Когато става въпрос за спалнята, това не е по-различно. Не се притесняват от фигурата си и своите несъвършенства, което ги прави много разкрепостени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама