9 звезди и техните невероятни тайни


9 звезди и техните невероятни тайни
Снимка: Getty Images/Guliver

Животите на холивудските звезди не са точно тайнствени и понякога смятаме, че знаем всичко за тях. Все пак има неща, за които никога не сме подозирали. Информация, която е успяла да убегне на медиите.

Днес ще ви разкрием неочаквани факти за някои от най-любимите ни актьори и актриси.

Софи Търнър е алергична към коне

Актрисата от "Игра на тронове" споделя, че винаги е била асматик. Тя се подува и има затруднено дишане, когато е около коне, заради което винаги си носи инхалатор на снимачната площадка на сериала.

 

Тилда Суинтън и принцеса Даяна са учили в един и същи клас

Британската актриса има древен англо-шотландски произход. Историята на нейното семейство датира повече от 1000 години. Тилда била на 10, когато нейните родители я пратили в пансион в Кент, където била заобиколена от деца на аристократи, включително принцеса Даяна.

 

Кит Харингтън не е знаел цялото си име до 11-годишен

Името Кит е съкратено от Кристофър, но Джон Сноу от "Игра на тронове" не е знаел това до 11-годишна възраст. Не се знае защо родителите му не са му казали по-рано.

 

Чарлийз Терон знае 26 диалекта на африканците

Актрисата е израснала във ферма в Южна Африка, където е говорела местния език със своите връстници. Тя е научила английски, гледайки телевизия, което обяснява нейния силен акцент.

 

Никол Кидман веднъж е изкарала 3,71 милиона долара за 2 минути

Тази реклама на Chanel е смятана за най-дългата в индустрията. Струва малко под 11 милиона долара и целите 2 минути са посветени на актрисата.

 

Гуендолин Кристи е най-високата актриса в Холивуд

От 14-годишна възраст височината на Бриен от "Игра на тронове" е 190,5 см, но интересното е, че не е играла баскетбол, както много мислят. Имало е шанс да стане професионален гимнастик, но заради контузия на гръбнака се е отказала.

 

Хобито на Ема Уотсън е да рисува свои портрети

Къщата на Ема е пълна с интересни предмети и нейни картини, които са изключително красиви. Освен, че е талантлива актриса, я бива и с четката.

 

Името на Райън Гослинг означава "кралско гъсе"

Името Райън означава "млада кралска особа" на ирландски, а Гослинг е вариация на думата гъсе.

 

Сандра Бълок е единствената актриса, която е получавала "Оскар" и "Златна Малинка" в една и съща година

Актрисата получи "Оскар" за "Най-добра актриса" за ролята си в "Сляпата страна" и "Златна малинка" за най-лоша актриса за изпълнението си във "Всичко за Стив".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама