Алек Алексиев споделя за любовта си с Яна Титова


Алек Алексиев споделя за любовта си с Яна Титова
Снимка: Facebook

Младият и талантлив актьор Александър Алексиев е специален гост в "Търси се" по bTV тази неделя, 21 януари. Водещите Меги и Нели ще открехнат завесата на личния свят на Алек , за да покажат другите му "любови" извън театъра и киното.

За порастването, неговата самостоятелност от съвсем малък, любовта му към предизвикателствата и смелостта му да следва мечтите си, ще разкажат неговите родители – големият актьор Стоян Алексиев и съпругата му Надя.

"Той искаше да взима решенията си сам от дете, затова когато на 16 години ни съобщи, че иска да отиде да живее в Америка и замина. Този период беше труден за нас, защото ни липсваше и знаехме, че не му е леко там“, разказват родителите на актьора. Майка му Надя, която е рускиня, ще го накара да каже едно стихотворение на руски език.

Най-емоционална ще бъде срещата на Алек със съпругата му – актрисата Яна Титова, с която изживява любов като в приказките. "Първите шест месеца имахме виртуална връзка, защото той беше в Щатите. Аз просто си пусках Skype и денонощно се виждахме. След това реших, че не можем повече един без друг, напуснах театъра и заминах за Лондон. Алек също се премести от Ню Йорк", спомня си актрисата.

Яна споделя, че понякога двамата са имали отдалечавания, заради много си ангажименти: "Винаги обаче след това намираме време един за друг и да разберем, че ние двамата сме над всичко".

Дъщеричката им Ая, която е на 3 години, споделя колко забавно е с баща й. Зрителите ще видят за първи път и семейни клипчета, които показват веселата страна на живота на тримата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама