Алиша Кийс без грим на The VMAs


Алиша Кийс без грим на The VMAs
Снимка: Getty Images/Guliver

Ако сте гледали тазгодишните MTV Music Awards, сигурно сте забелязали, че Алиша Кийс се появи на церемонията без никакъв грим.

За разлика от останалите звезди, тя беше решила да покаже естествената си красота. 

Преди време 35-годишната певица написа писмо, в което обяснява защо е решила да спре да носи грим.

Една от причините е да разчупи приетите стереотипи за това какво означава да бъдеш красива.

"Всеки път, когато излизах от дома си, се притеснявах, ако не бях сложила грим: Какво ще се случи, ако някой поиска да се снима с мен? Какво ще стане, ако я публикуват някъде? Това бяха неуверени, повърхностни, но честни мисли. И всичко това, по един или друг начин, беше основано на това какво другите хора мислят за мен. Намерих моя път към медитацията и започнах да се фокусирам върху по-дълбоко познаване на себе си. И си обещах, че този път ще подхождам към нещата различно по отношение на моя образ и ще позволя на истинската ми същност да излезе на преден план. Не искам повече да се покривам. Нито лицето ми, нито съзнанието ми, нито душата ми, нито мислите, нито мечтите, нито битките ми, нито емоционалното ми развитие. Нищо"

Силно подкрепяме думите на Алиша, тъй като смятаме, че трябва по-често да показваме истинската си красота и това, което се крие под маската.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама