Алиша Кийс: Най-важно е правото на жената да избира


Алиша Кийс: Най-важно е правото на жената да избира
Снимка: Getty Images/Guliver

Алиша Кийс разкри, че нейното намерение да не носи грим не е толкова стриктно.

35-годишната певица говори открито за решението си в интервю за сп. Allure.

"Не съм роб на грима. Също така не съм роб на това да не нося грим. Мога да избирам във всеки момент. Това е мое право."

Изпълнителката, която миналата година изненада всички, когато оповести, че няма да носи грим, твърди, че не кара никой да последва примера й.

"Смятам, че гримът е начин да изразиш себе си. Нямам намерение да засрамвам някого, който е избрал да носи. Никой не трябва да се чувства зле от начина, по който е избрал да изрази себе си. И точно това е смисълът. Въпреки това, ако искаш да правиш това за себе си, трябва."

За да докаже мнението си, звездата носи само цветна очна линия за фотосесията за Allure - първият път, когато тя е с грим в списание от миналата пролет. 

На критиките, които казват, че е лесно да го правиш, когато имаш перфектна кожа, тя отговаря, че нейната не е идеална, тъй като има кожни проблеми от години, а също, че перфектността не е целта.

"За мен най-важно е правото на жената да избира. Смятам, че тя трябва да прави всичко, което иска, когато е свързано с лицето, тялото и здравето й. Това, срещу което съм, са абсурдно високите и нереалистични очаквания за външния вид, с които всички жени се сблъскваме."


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама