Анджелина Джоли: Невъзможно е бъдеш перфектен родител


Анджелина Джоли: Невъзможно е бъдеш перфектен родител
Снимка: Getty Images/Guliver

Анджелина Джоли смята, че е "невъзможно" да бъдеш перфектен родител, особено в условията на пандемия. Според нея децата просто искат родителите им да бъдат "честни" за своите грешки.

Актрисата и режисьор има шест деца заедно с бившия си съпруг Брад Пит. Тя написа силно послание към родителите, което беше публикувано в сп. Тime.

"Скъпи родители, мисля за вас. Представям си колко ви е трудно сега. Колко много искате да водите тези, които обичате, през това. Как се притеснявате. Как планирате. Как се усмихвате заради тях, докато вътрешно чувствате, че се разпадате."

44-годишната звезда сподели и важен урок - няма как да отговаряш на всички нужди на децата си през цялото време.

"Сега в разгара на тази пандемия от коронавирус мисля за всички майки и бащи, които са с децата си у дома. Те се надяват, че могат да направят всичко правилно, да отговорят на всички нужди и да останат спокойни и позитивни. Едно нещо, което ми помага, е, че знам, че това е невъзможно".

Анджелина смята, че е правилно децата да "не искат" родителите им да са "перфектни", стига да могат да бъдат "честни" с тях за грешките си.

Тя добави: "Прекрасно е да откриеш, че децата ти не желаят да си съвършен. Те просто искат да сте честни. И да полагате максимум усилия. Всъщност, колкото повече пространство имат да бъдат страхотни, когато сте слаби, толкова по-силни могат да станат. Те ви обичат и искат да ви помогнат. В крайна сметка, това е екипът, който градите. И по някакъв начин те също ви отглеждат. Растете заедно".

Наскоро стана ясно, че Джоли ще създаде нова документална поредица с BBC за обучение на деца за пандемията от коронавирус. Проектът ще включва разкази на младежи от различни краища на света, които са в изолация заради извънредното положение.

 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама