Анджелина и Брад в битка за децата


Анджелина и Брад в битка за децата
Снимка: Getty Images/Guliver

Анджелина Джоли и Брад Пит няма да имат проблем, когато става въпрос за разделянето на техните финансови активи, но ще водят "война" за попечителството върху техните 6 деца. 

Според TMZ, двойката, която беше женена само 2 години, има строг предбрачен договор, който прави разделянето на тяхното богатство, възлизащо на 400 милиона долара, лесно.

Сайтът съобщава, че те споделят 12 имота. 53-годишният Брад притежава 7, а 41-годишната Анджелина има 2. Те са закупили и 3, докато все още не са били женени, а са имали само връзка.

Но Пит ще се бори за съвместно физическо попечителство върху децата, след като Джоли поиска пълно в документите за развода. 

Актрисата настоява за съвместно юридическо попечителство, но пълно физическо попечителство над Мадокс, 15, Пакс, 12, Захара, 11, Шайло, 10, и 8-годишните близнаци Кнокс и Вивиан.

Родител с юридическо попечителство може да взима решения за детското образование, религия, възпитание, медицински грижи и т.н.

Физическото попечителство означава, че родителят има правото детето да живее с него или нея.

Анджелина не иска да има никакъв контакт с Брад, заради което е блокирала телефонния му номер, а актьорът не е виждал децата от повече от една седмица.

Преди време беше съобщено, че актьорът е "напълно опустошен" от развода си.

"Той е извън себе си и плаче. Беше напълно неподготвен и нямаше никаква представа, че тя ще направи това. Анджелина внесе документите минути преди да затвори съдът в понеделник вечерта. Той нямаше адвокат. Тя и преди го е заплашвала с развод, но не подозираше, че ще го направи този път. Той е напълно съкрушен, разбит и извън себе си. Брад е невероятно разстроен, но е напълно фокусиран върху това да бъде полезен и да се увери, че децата му се справят възможно най-добре", каза източник, близък до актьора.

Брад е разочарован от тяхната раздяла и че всичко се случва публично.

"Той е емоционално разкъсан. В момента е опустошен. Той все още обича Анджелина и би предпочел двамата да се борят, за да може бракът им да се оправи. Той беше готов на всичко, за да спаси брака им и не знаеше, че Анджелина вече се е отказала от него. Той иска да защити децата. Не иска всичко да се разиграва публично.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама