Антония Петрова покори Вихрен с бебето си (снимки)


Антония Петрова покори Вихрен с бебето си (снимки)
Снимка: Facebook

Антония Петрова-Батинкова отбеляза навършването на 5 месеца на сина си Благовест, като го заведе на планина. И не само това. Мис България 2009 изкачи връх Вихрен заедно с малкия и съпруга си Ивайло.

Тя сподели във Facebook и няколко снимки от планинското си приключение.

"Best Batinkov на 5 месеца! Имаме си най-красивото, най-чаровното и най-усмихнато момче! Най-белият, най-синеокият и най-русокосият първороден си! По този повод, Благовест Ивайло Батинков, покори и първия си връх в живота - вр. Вихрен! The Best Batinkov - пожелаваме ти, винаги да си най-добрият и пръв във всичко и да покоряваш много върхове!", написа гордата майка в социалната мрежа.

Първородното дете на Антония и бизнесмена се появи на бял свят на 17 януари, навръх Антоновден. Преди време тя сподели в интервю, че е върнала старата си фигура само за 2 седмици.

"Две седмици след като родих си бях същите килограми. Не съм полагала определени грижи. Всичко е ген. Качих 11 кг и след раждането ги свалих. Естественото раждане също помогна да съм с плосък корем."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама