Арестуваха актьора Винс Вон

  • Арестуваха актьора Винс Вон
    Дата: Снимки: Getty Images / Guliver
Дата: 11.06.2018 Снимки: Getty Images / Guliver
Iwoman.bg

Полицията в Калифорния арестува актьора Винс Вон за каране на автомобил под въздействието на алкохол или наркотици, съобщи TMZ.

В 4 часа сутринта в неделя полицаите спрели колата, управлявана от актьора. След това той е отведен в полицейското управление. В колата е имало още един човек, като и двамата са освободени, след като са платили гаранция.

Представители на актьора не са коментирали инцидента.

Известният предимно като комик Винс Вон призна миналата година, че е стигнал до момента, в който иска да се отдалечи от комедията. Макар да е известен предимно със смешните си сцени, най-новият му филм е престъпният трилър "Brawl in Cell Block 99".

Актьорът, който е на 48, сподели, че така е намерил нещо различно в сравнение с предишните си филми. В "Brawl in Cell Block 99" той влиза в ролята на бившия алкохолик Брадли Томас, който губи работата си като автомонтьор и на кръстопът в живота си, чувства, че няма по-добри вариант от това да бъде наркотрафикант.

Тогава Вон каза, че веднага е харесал сценария на продукцията, защо главният герой не се вписва в традиционните представи.

Източник: БГНЕС

 

 

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.