Бащата на Меган Маркъл няма да присъства на сватбата


Бащата на Меган Маркъл няма да присъства на сватбата
Снимка: Getty Images/Guliver

Бащата на американската актриса и фотомодел Меган Маркъл, Томас Маркъл, реши да не участва в сватбената церемония на дъщеря си и принц Хари, съобщи в понеделник американският новинарски портал TMZ.

Както отбелязва той, една от причините е скандалът, в центъра на който се оказа Маркъл. По-рано медии съобщиха, че е разрешил на фотографи да го снимат срещу заплащане. На тях се вижда как се подготвя за сватбената церемония.

Маркъл разказва на журналистите, че е разрешил да бъде сниман не за пари, а за да поправи впечатленията за себе си. Според Маркъл през последните години папараците неведнъж са го снимали в неспретнат вид и по-специално, когато купувал бира и изглеждал с недобър външен вид. Маркъл уверява, че бирата не е купувал за себе си и в действителност той дори не пие бира. Освен това, според него, неведнъж са му предлагали до 100 хиляди долара за интервю, но той винаги е отказвал.

Бащата на актрисата и фотомодел съобщи на TMZ, че преди шест дни е преживял сърдечен пристъп, но излязъл от болницата специално, за да присъства на церемонията. Сега той заявява, че е решил да не ходи на нея, за да не предизвика неудобни ситуации и обърквания.

В началото на май Кенсингтънският дворец съобщи, че Томас Маркъл ще заведе дъщеря си до олтара. Сватбата ще се състои на 19 май в Уиндзорския замък - резиденцията на британските монарси. На нея принц Хари и Меган Маркъл са поканили 2640 представители на обществеността.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама