Бекъм се забърка в скандал заради изтекли съобщения


Бекъм се забърка в скандал заради изтекли съобщения
Снимка: Getty Images/Guliver

Дейвид Бекъм се забърка в сериозен скандал, след като електронната му кореспонденция стана публично достояние.

Имейлите на бившия футболист бяха публикувани в популярния сайт Football Leaks, а след това скоростно бяха препечатани и в английските таблоиди.

В личната си кореспонденция бившият национал, който в родината си има имидж на "обикновен човек от народа", се ядосва от това, че прекалено късно е получил Ордена на британската империя.

"Хората са неблагодарни. Не искам ордени с ниска стойност. Ако не ми дадат титлата "сър", ще бъде срамно. Ако бях американец, щях да получа титлата още преди 10 години. Катрин Дженкинс (уелска певица) за какво получи наградата? Затова, че пее на мачове по ръгби, посещава войници и взима кокаин", пише в едно от писмата на Бекъм от 2013 година до пиар мениджъра Симон Оливейра.

В писмата си англичанинът коментира и хуманитарната си дейност, която приема като "добра за бизнеса".

"Това е само една от причините да засилим работата си с УНИЦЕФ и да се посветим повече на хуманитарни дейности. Ще направим листа относно хуманитарните цели, за да видят хората, че работим постоянно. Хуманитарната работа е важна за бизнеса ни и за това не трябва да я занемаряваме. Бизнесът е основната ни цел, а чрез хумаността можем да стигнем и до заслужените ордени", пише Бекъм.

От мейла на английската суперзвезда става ясно още, че той е поискал 6 000 паунда от УНИЦЕФ за пътни разноски до Филипините, където е посетил децата, пострадали от земетресението в Хаити.

Говорител на бившия футболист обяви, че публикуваните имейли са извадени от контекст и нямат нищо общо с действителността, а някои от тях дори са манипулирани.

 

Източник: Дневник

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама