Блатечки: Гага е избрана за "Роди се звезда" заради дебелия й задник

  • Блатечки: Гага е избрана за
    Дата: Снимки: bTV
Дата: 25.02.2019 Снимки: bTV
Iwoman.bg

91-вата церемония по връчването на наградите на Американската филмова академия се състоя вчера. Както вече писахме, Лейди Гага не си тръгна с "Оскар" за най-добра женска роля за "Роди се звезда", но пък грабна статуетката за най-добра песен за "Shallow". Преди церемонията в социалните мрежи се появиха много противоречиви коментари относно актьорските й умения и дали всъщност заслужава дори номинация за престижното отличие. Оказа се, че нашият актьор Асен Блатечки е на същото мнение.

Той обаче се изказа прекалено грубо по отношение на Гага във вчерашното  специално студио "Треска за Оскари" по NOVA.

"Лейди Гага не е никаква актриса - няма какво да говорим! Тя просто е избрана изключително добре за тази роля... Тя е перфектна за тая роля - с големия си нос, с дебелия си задник. С нелепия начин, по който изглежда. Аз казвам какви са нещата. Тя наистина е перфектен музикант и точно това несъответствие на талант и визия са перфектни за тази роля. Иначе тя играе като кандидат-студентка за ВИТИЗ. Сега няма какво да си говорим глупости", категоричен беше Блатечки.

Разбира се, неговите обиди му навлякоха доста негативни реакции в социалните мрежи. Потребителите смятат, че е прекалил с изказването си, че поведението му е недопустимо и че той самият няма толкова голям талант, че да "хейтва" Гага.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.