Брад Пит: С алкохола бягах от болката. Вече не искам


Брад Пит: С алкохола бягах от болката. Вече не искам
Снимка: Getty Images/Guliver

Независимо, че Брад Пит вече е на 55, той все още е определян като един от най-привлекателните мъже в Холивуд. Последните години не бяха лесни за него (заради развода му с Анджелина Джоли, битката със зависимостите му) и той не го крие. Дни преди да излезе новият му филм "Към звездите", Пит разголи душата си пред Кристиан Аманпур от CNN.

За родителството

"Моят индивидуален опит е донякъде универсален поради факта, че познавате нашите родители, нашата вселена, нашите богове, първият отпечатък в съзнанието ни как да се държим, да реагираме, да се чувстваме в света. Поради това в различна степен някои от нас повече от други носят болка и объркване. Мисля, че отнема почти цял живот, за да разберем какво е твоето и какво е тяхното. Баща ми винаги казваше, че иска да ми даде по-добър живот, отколкото е имал, идвайки от крайна бедност. И го направи. И това ме кара да си мисля, като татко, какво мога да предложа, което е по-добро за моите деца?"

За болката и самотата

"Всички сме преживявали загуба, всички на моменти сме изпитвали голяма самота. И сме добри в това да "опаковаме" такива неща и да ги оставяме настрана, да не се справяме с тях. Някои от нас са наистина добри в това да ги преодоляват и да излизат от другата страна като по-уверено и любящо човешко същество."

За зависимостта към алкохола

"Това, което разбрах, е, че бягам, за да избегна тежки чувства, болезнени чувства. Просто не знаех как да се справя с тях. Всичко, което открих, използвах за бягство. Това могат да са наркотици, алкохол, гледане на филми, храна. Всичко. Не искам в този момент да бягам от каквото и да било. Искам да бъда в него, искам да го почувствам. Установих, правейки това, че излизаш от другата страна с по-дълбоко разбиране на себе си и с по-голяма благодарност на тези в живота ти. И птиците, и дърветата, и всичко останало."

Филмът "Към звездите, режисиран от Джеймс Грей, разказва историята на астронавта Рой Макбрайд (Брад Пит), който издирва изчезналия си баща. Докато изпълнява мисията, на която се е посветил, той разкрива тайни, които биха могли да унищожат вселената. В лентата актьорът си партнира с Томи Лий Джоунс и Лив Тайлър.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама