Брад Пит сваля жени с друго име


Брад Пит сваля жени с  друго име
Снимка: Getty Images/Guliver

Разделилият се вече от година и половина с Анджелина Джоли Брад Пит отново е свободен.

След като премина през труден период, през който се беше съсредоточил да се държи добре с бившата си съпруга, за да може да се вижда с шестте си деца - Мадокс, Пакс Тиен, Захра, Шайло, Нокс и Вивиан, актьорът вече е готов за нови запознанства, съобщава сайтът Page Six.

И за целта холивудската звезда вече не се представя като Брад. Предпочита да използва истинското си име Уилям. Брад, по-скоро Брадли, е второто име на актьора.

Свидетел разказва пред Page Six за случка отпреди няколко дни, която е станала в кафенето "Coffee Commissary" в Лос Анджелис.

"Той пристигна на мотор, беше със слънчеви очила, дънки и кожено яке", разказва свидетелят. "Брад Пит започна разговор с една жена, която беше на опашката. Тя беше много симпатична и приличаше на Кейт Босуърт, но не беше. Тогава Пит каза: Здравейте, аз съм Уилям. При което младата жена отговори: О, по скоро приличате на Брадли"."Ами това е второто ми име", каза актьорът, усмихвайки се, и й намигна. След като беше обслужен се качи на мотора си и замина", уточнява още източникът.

След като бе съобщено, че Брад и Анджелина се разделят, се носеха се слухове за връзки между Брад Пит и Сиена Милър и Анджелина Джоли и Джаред Лето. Но за момента никой от двамата не се е афиширал официално с друг човек.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама