Братът на Владо Карамазов прави сватбена торта за Хари и Меган


Братът на Владо Карамазов прави сватбена торта за Хари и Меган
Снимка: Getty Images/Guliver

Братът на актьора Владимир Карамазов - Иван Александров, ще бъде отговорен за направата на една от сватбените торти за тържеството на принц Хари и Меган Маркъл.

За новината се похвали самият Владо, като написа в страницата си във Facebook: "Страхотна новина за моя брат и Boutique Cookie's Cakes. Успехите са нещо много за всяка кариера."

Иван, който е професионален сладкар, ще трябва да измайстори тортата за международните журналисти, които ще отразяват бляскавото събитие на 19 май. Това е втората по важност торта на церемонията, след основната, която ще бъде направена от главния сладкар на двореца в Лондон.

Тортата на Иван ще е на пет етажа, с много орнаменти от захарни цветя с вкус на бъз и лимон, какъвто ще е вкусът и на кралската торта.

Братът на Карамазов работи от няколко години в Лондон. Получава специалната покана от Дебора Бонети – директор на международната прес асоциация (FPA) и след като непрекъснато доказва своя талант в сладкарското изкуство. Предстои да видим какъв шедьовър ще сътвори за кралската сватба на Хари и Меган.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама