Деси Банова: Готова съм да направя всичко за Росен


Деси Банова: Готова съм да направя всичко за Росен
Снимка: Нова телевизия

Съвсем скоро, на 17 юни бившата синоптичка на "Нова телевизия" Деси Банова стана госпожа Плевнелиева. Президентът и момичето на времето се врекоха пред закона и пред Бог в изключително тесен кръг от най-близки хора в манастира "Свети Мина" край София.

Деси е третата съпруга на президента. Въпреки това желанието й за голямо тържество не липсва и тя споделя, че същинското такова с много гости и танци ще се състои след като се роди очакваният наследник на фамилията.

"Знам причините, поради които не са се запазили предишните му бракове. И не се притеснявам, напротив. Сигурна съм, че той не е по краткосрочните връзки. Жената до него е неговата. И не се опитва да го скрие, а го заявява пред целия свят... Неговите приятели се учудиха, когато разбраха, че ще се жени. Посъветваха го да живее заедно с мен, да си направим дете, но защо ще се женим не разбираха. Той обаче вярва в брака...", разказва Деси пред сп. EVA.

На въпрос защо са избързали с бебето, тя споделя, че е нямала време да мисли дали ще и е трудно: "Готова съм да направя всичко за този човек", категорична е тя.

Относно това дали се е замисляла ако беше на мястото на бившата съпруга на президента, дали би се дръпнала като нея от публичността, бившата синоптичка отсича: "Аз съм различна, по някакъв начин винаги съм била публична, но и сега това медийно внимание ми притеснява... Вероятно бих застанала до мъжа си. Когато обичаш един човек, го подкрепяш. Дори с цената на това да си в устата на хората. Съпругата на президента е като гръмоотвод, обирайки голяма част от негативите към него самия. Не е лесно. Но Юлиана вероятно е искала да предпази децата си...", допълва Деси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама