Дневен хороскоп за 29 септември


Дневен хороскоп за 29 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ако направена в миналото постъпка все още ви тежи, днес е много подходящ ден да се освободите от товара, като си признаете направената грешка. Хората са казали, че признат грях е половин грях. Възползвайте се смело от тази възможност и няма да съжалявате.

Телец

Организмът ви днес ще усети своя подем. Ще сте изпълнени със сили и няма да усетите никакви признаци на умора. Все пак ще трябва много да внимавате, да не прескочите онзи праг, след който възстановяването на силите ви ще е много трудно.

Близнаци

Днес денят ви е възможно да бъде изпълнен с непредвидими и неочаквани събития. Не позволявайте те да ви обезсилят, а напротив – проявете амбиция и им противодействайте пълноценно.

Рак

Ако сте планирали някакви преустройства в дома си, днес е подходящ ден за започването им. Разместване на мебелите или дребни ремонти ще протекат без да ги усетите и ще донесат още уют в дома ви.

Лъв

Днес трябва да се очистите от мръсотията, която ви заобикаля. Това не означава да се заемете с някакво почистване, а примерно да отидете да запалите една свещичка в църква и да се отърсите от духовната мръсотия. В този момент не е добре да употребявате алкохол…е, една бира можете да си позволите.

Дева

Днес трябва да си припомните и преосмислите всичко, което ви се е случвало, да го анализирате и да помислите дали някъде не сте сбъркали и как да действате по-добре в бъдеще. Денят е много подходящ за това и не трябва да го пропускате.

Везни

Днес насочете всичките си сили към реализацията на замислите и плановете си. Бъдете внимателни в действията си, тъй като денят е благоприятен за вас но ви вменява и известни отговорности, които не трябва да пренебрегвате.

Скорпион

Всичко, което започнете още в началото на днешния ден ще върви по мед и масло. Това ще ви голяма увереност в собствените ви възможности и ще ви подтикне да действате по същия начин в различни ситуации. Бъдете внимателни, защото не всички ситуации са еднакви.

Стрелец

Днес приемайте нещата такива, каквито са. Не проявявайте недоволство от живота, обстоятелствата от действията на околните и дори и от себе си. Това само може да ви докара някакви неприятности. Бъдете оптимисти.

Козирог

Днес трябва да бъдете много премерени в изказванията си и да внимавате за всяка казана дума. И най-малката лъжа е способна да развали отношения градени дълго време. Ако искате да постигнете нещо, вярвайте в силата на думите и ги използвайте правилно.

Водолей

Днес ще бъдете много емоционални. Ще изпитвате необходимост от общуването и взаимодействието с други хора. Хладното отношение, равнодушието и коравосърдечието, буквално ще ви вадят от равновесие.

Риби

Днес ще сте изпълнени с огромно количество енергия. Използвайте я отговорно и за градивни цели, а не за разрушаването на нещо направено от други хора, дори и те да са ви конкуренти. Започнете нещо активно и действайте съзидателно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама