Донатела Версаче разказа за пристрастяването към кокаина


Донатела Версаче разказа за пристрастяването към кокаина
Снимка: iStock/Guliver

Наследявайки Джани Версаче в ръководството на семейната модна къща след убийството му, Донатела Версаче е затруднена да управлява бизнеса. По онова време тя се пристрастява към кокаина. Много често подигравана заради екстравагантността и парите й, в интервю за Ssense.com дизайнерката разказва за твърдостта и решителността да скрие слабостите си.

"Аз бях новото лице на Versace. Кой ще носи марката на един слаб, нестабилен създател, който губи главата си заради наркотиците и затова се презира? Никой! Така че създадох студената Донатела, далечна, агресивна, страшна", разказва тя.

За да се справи, Донатела не намира нищо по-хубаво от това да потъне в кокаина, а адът продължава цели 18 години.

"В редките моменти, когато се озовах сама с моята пристрастеност, разбирах, че съм много, много болна. Някои нощи вече не бях отговорна, срамувах се от собствените си деца. Моята омраза към себе си ставаше все по-силна и по-силна".

Човекът, който я спасява, е Елтън Джон, който я вкарва (почти насилствено) в център за рехабилитация, където остава за лечение 5 седмици. "Зависимостта има същият ефект за всички", казва Донатела Версаче. Това, което беше по-лошо от липсващия кокаин, беше шокът от реалността, когато излязох. Наркотикът меакараше да не виждам колко лоши са нещата около бизнеса", споделя дизайнерката.

БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама