Дрю Баримор: Работата ме спаси след развода


Дрю Баримор: Работата ме спаси след развода
Снимка: Getty Images/Guliver

Дрю Баримор е позната като една от най-усмихнатите и чаровни актриси в Холивуд, но звездата сподели за шокиращата си раздяла със съпруга си Уил Копелман. 41-годишната звезда разкри, че снимките на новия й сериал "Santa Clarita Diet" са й помогнали да намери вътрешен покой.

"Не исках да работя. Но сериалът беше толкова невероятен и свеж и се почувствах различно. Той ме извади от живота ми", каза Дрю пред News.com.au.

Баримор, която стана известна покрай ролята си във филма "E.T." преди почти 35 години, в момента е ветеран в Холивуд. Това обаче е първият й опит в телевизията. 

"Моят най-голям страх, защото никога преди това не съм се занимавала с телевизия, беше какво ще се случи, ако получа сценарий, който не харесвам. С филмите знаеш какво точно правиш в началото, по средата и в края. Но това беше толкова забавно", каза актрисата.

Дрю снима сериала насред развода си със съпруга си Уил Копелман и снимачната площадка е станала неочакван източник на комфорт.

"Беше толкова спокойно място за мен да прекарам лятото, докато целият ми живот се разпадаше и бях развълнувана да играя жена, която става силна", разкри Баримор.

"През последните 8 години заснех 2 филма и за мен това беше невероятно късметлийско нещо."

След като стана майка, звездата постави професионалните си проекти на заден план. Тя има 4-годишна дъщеря, Олив, и 2-годишен син, Франки, от брака си с Уил, с когото се раздели миналата година.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама