Джанет Джексън показа сина си за първи път


Джанет Джексън показа сина си за първи път
Снимка: Getty Images/Guliver

Джанет Джексън най-после показа сина си. 50-годишната певица сподели вчера снимка на сладкия Ейса в Twitter със следния текст: "Моето бебе и аз след дрямка".

На кадъра звездата нежно целува детето си по главичката, докато то се прозява.

 

Наскоро стана ясно, че Джанет е разделена с катарския си съпруг от няколко месеца. Явно Уисам ал Мана все още я обича, тъй като той сподели любовно послание в сайта ви в петък.

"На най-красивия човек в света, благодаря ти за твоята божествена любов, безкрайна подкрепа и за това, че си най-добрият ми приятел. Обичам те толкова много, иншаллах ще бъдем заедно във Великото Завинаги", написа 42-годишният милиардер.

През октомври беше потвърдено, че носителката на Грами очаква първото си дете от Ал Мана, с когото се ожениха тайно през 2012. Двамата посрещнаха на бял свят малкия Ейса на 3 януари. По-рано този месец беше съобщено, че те са се разделили, като източници твърдят, че причината са културни различия.

"Уисам искаше съпруга, която е по отдадена на мюсюлманските традиции. Тя чувстваше, че вече не може да бъде себе си. Не можеше да се примири и да бъде това, което той искаше. Тя желаеше да бъде свободна. Джанет беше отдалечена от семейството й, което много й липсваше", каза източник пред Us Weekly.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама