Дженифър Лопес е на 49 и изглежда зашеметяващо (снимки)


Дженифър Лопес е на 49 и изглежда зашеметяващо (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

Дженифър Лопес е вече на 49 години, но изглежда повече от невероятно в нова фотосесия за декемврийския брой на сп. InStyle.

На един от кадрите певицата е супер секси и с гордост демонстрира стегнатото си тяло. Тя е облечена в зелена рокля на Valentino, която разкрива извивките й.

Изпълнителката споделя пред изданието, че това, което виждаме, се дължи на много упорита работа: "Грижа се за себе си и това си личи".

Джей Ло също така разкрива и някои от тайните си - не пие напитки с кофеин, избягва алкохола и спи колкото се може повече. Обикновено си ляга към 10 вечерта, за да изглежда отпочинала и заредена с енергия на сутринта. 

Тя също така коментира и какво е да растеш в по-пищно семейство. "В моето семейство извивките бяха възхвалявани, част от културата ни. Все едно: "Дженифър има голямо дупе и това е хубаво". Не само хубаво, но също така културнопроменящо", казва звездата пред списанието. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама