Дженифър Лопес: Работих усилено, за да бъда на върха

  • Дженифър Лопес: Работих усилено, за да бъда на върха
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 10.01.2019 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Няма как да остане незабелязано, че на 48 години Дженифър Лопес изглежда доста по-добре от мнозина 20-годишни момичета. Певицата не крие, че е в най-добрата си форма, благодарение на ежедневните тренировки, които "споделя" с половинката си Алекс Родригес. Латино дивата разкрива още за режима си, за успеха и за сексизма, с който се сблъсква ежедневно, на страниците на февруарския брой на списание Harper's Bazaar.

"Писнало ми е от хейтъри, те са навсякъде. Трудно е, когато хората ви казват, че не сте достатъчно добри и можете да прочете в очите им стотици въпроси от рода на "защо тя е известна, защо има толкова пари, защо еди-какво си". И дори да има десет човека, които ви харесват, в главата ви отеква гласът на този един. Наистина! Един успял мъж никога не получава такава атака. Аз работих усилено, за да бъде на върха. И знаете ли какво? Поздравявам се за това. Не по арогантен начин, просто като "справи се добре, скъпа, дай си почивка."

Що се отнася до репутацията й на дива, Дженифър Лопес отрича всички слухове- че е искала бели свещи и мебели в гримьорната си или че се е държала ужасно с асистентите си.

"Колкото по-известен ставаш, толкова повече хората се опитват да те "очернят", да те изкарат лош човек. Ако това не проработи, започват да те поставят в някаква рамка – ще играеш такива роли, ще пееш такива песни, няма как да станеш и дизайнер, ще се провалиш. Чувствах се много ограничена, защото знаех, че искам да правя различни неща. Или поне ще се опитам! Понякога се изморявам адски много, но никога не съм мислила да се откажа. Просто мисля, че имам нужда от почивка на този етап, да се отдам на децата си, на човека до себе си и най-вече на себе си."

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.