Джеси Джей разкри как се поддържа във форма


Джеси Джей разкри как се поддържа във форма
Снимка: Getty Images/Guliver

Британската певица Джеси Джей разкри как поддържа тялото си в перфектна форма в интервю за сп. "Билборд".

Пред изданието 29-годишната изпълнителка и жури в "Гласът на Великобритания" сподели, че спортът е станал неотменна част от живота й и тя редовно намира време да потича, да покара колело или да се отдаде на силови тренировки във фитнеса, които тя определя като "най-любимото си нещо".

"По принцип съм доста слаба, но тренирането с тежести, което започнах преди 2 години, ми помогна да придам на тялото си форми", каза тя и опроверга твърденията, че любовта й към фитнеса е мания.

5am gym 💪🏻💪🏻💪🏻

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on Apr 11, 2017 at 5:10am PDT

По отношение на храненето си Джеси издаде, че наскоро е премахнала от менюто си всякакви въглехидрати, месни и млечни продукти в опит да накара тялото си да се "чувства добре". Задължителна част от хранителния й режим е присъствието на вегански протеин в менюто й.

Тя обаче не иска да налага начина си на живот на останалите. "Всичко е в това да намериш своя собствен баланс. Това, което кара някой друг да се чувства добре, не означава, че трябва да важи и за теб. Фитнес приключението ти си е твое собствено и на никой друг", казва тя.

#holidaypics 🐙🐙🐙

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on Apr 9, 2017 at 12:54pm PDT

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама