Джоли осиновила Мадокс с фалшифицирани документи


Джоли осиновила Мадокс с фалшифицирани документи
Снимка: Getty Images/Guliver

Анджелина Джоли осиновила едно от децата си – Мадокс от Камбоджа, с фалшифицирани документи, пише Contact music.

Тя пое попечителството над детето от Моунх Сарат през 2003 г. Оказва се, че той не е истинският баща на момчето, но подписал документи, в които името му фигурира като такъв.

Сделката разкри директор на благотворителна организация, подпомогнала фалшифицирането за улесняване на процеса. За момента няма данни, че Джоли е знаела за това.

Осиновяването е осъществено от служителка на име Лорин Галиндо, която е обвинена от властите за редица нарушения на закона за фалшифициране на личните данни на деца, за които е намерила американски семейства.

Наскоро се проведе премиерата на филм за историята на Камбоджа, чийто режисьор е Анджелина Джоли. Лентата е наречена "Първо те убиха баща ми“ и е създадена по спомени на известния камбоджански правозащитник Лунг Анга за зверствата на "Червените кхмери“, управляващи през втората половина на 70-те години.

Те са последователите на комунистическата партия на Кампучия, които избиват между 800 000 и 1,5 млн. души от общо 7,5 млн. души население по време на управлението си между 1975 и 1979 г.

Това е втората продукция на Джоли, засягаща трагична част от историята на света, след като през 2011 г. тя продуцира филм за босненския конфликт с изцяло местни участници.

Източник: БГНЕС

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама