Джоли: Oпитвам се да бъда образцова домакиня


Джоли: Oпитвам се да бъда образцова домакиня
Снимка: Getty Images/Guliver

Откакто обяви, че се развежда с Брад Бит, американската актриса Анджелина Джоли се опитва да бъде образцова "домакиня" и не работи по никакъв проект за филм, каза самата тя в интервю за списание "Венити феър".

"От девет месеца се опитвам да бъда добра в ролята си на домакиня, да събирам кучешки акита, да мия чинии и да чета истории вечер", заяви тя и се похвали, че напредва и в трите направления.

Звездното семейство Анджелина Джоли и Брад Пит обявиха, че се разделят през септември 2016 г. след две години брак и единайсет години заедно. Те са родители на шест деца, три от които – техни биологични.

Актрисата, която спечели "Оскар" през 2000 г., говори много малко за развода, признавайки, че през лятото на 2016 г. нещата между двамата са вървели "зле". После обаче се поправя и казва, че не иска да използва тази дума, по-скоро "нещата са се усложнили".

Анджелина Джоли отрича причината за развода да е свързана с желанието на Брад Пит семейството да води по-уседнал начин на живот след години пътувания по четирите краища на света.

Според нея не в това е проблемът. "Това беше и остава една от великолепните възможности, които можехме да дадем на нашите деца".

"Ние всички се възстановяваме от събитията, които доведоха до развода", казва актрисата, без да дава подробности.

Тя се опитва да си дава уверен вид пред децата в трудните за нея моменти. "Мисля, че е важно да плача под душа, а не пред тях. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама