Джъстин Тимбърлейк: Нечовешко е да си родител 24 часа


Джъстин Тимбърлейк: Нечовешко е да си родител 24 часа
Снимка: Getty Images/Guliver

Джъстин Тимбърлейк сподели, че 24-часовото родителство е "просто нечовешко" на фона на изолацията със семейството му по време на пандемията от коронавирус.

Изпълнителят, който има 4-годишен син Силас Рандал от съпругата си Джесика Бийл, призна, че прекарва изолацията "най-вече в грижи", без да има време за себе си.

В същото време неотдавна Джъстин призна, че понякога се чувства "глупаво", когато синът му иска майка си вместо него и призна, че това го кара да се чувства "зле за момент", преди да осъзнае, че всеки родител дава на детето си нещо различно.

В новата си книга "Скритото: & Всички неща, които не мога да видя пред себе си" той споделя: "Моят син понякога иска само майка си. На моменти явно не мога да му дам това, от което се нуждае, и ме отблъсква. Чувствам се зле за момент. Питам се защо не мога да му помогна? Защо не ме обича? Но си напомням - разбира се, че ме обича. Но тя е неговата майка и точно това иска в момента".

Когато Силас се роди, певецът и съпругата му се стремяха да го пазят далеч от светлината на прожекторите и "далеч от хората".

"За нас е важно да изберем как и какво да споделяме със света, защото това е съвсем нова ера за мен. Вече не става въпрос само за мен. Имам жена, дете, семейство. Страшно е. Но е по-смислено от всичко, от което някога съм бил част", пише певецът в книгата си.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама