Ето го новото гадже на Михаела Маринова (снимка)


Ето го новото гадже на Михаела Маринова (снимка)
Снимка: Вирджиния Рекърдс/Борис Луканов

Михаела Маринова потвърди, че има нов приятел. 20-годишната певица разкри пред Слави Трифонов, че е влюбена и много щастлива.

Тя не назова името му, а само сподели, че има връзка с футболист от ЦСКА, любимият български отбор на водещия.

Макар че самата тя не издаде как се казва, вече е ясно, че става въпрос за Александър Дюлгеров. 28-годишният футболист също вече не крие, че е влюбен в младата певица. Вчера той с гордост се похвали с новата песен на Мишето - "Очи в очи".  "Стил и изящество в едно - моята Михаела! Жесток проект, успех!", написа Сашо във Facebook профила си и сподели парчето.

"Още докато писахме текста с Pavell, осъзнах, че тази песен е нещо по-различно и ново за мен. Може би съм пораснала и разсъждавам малко по-зряло. Надявам се песента да накара хората да се замислят, че понякога въображението ни заблуждава и ни кара да се отчуждаваме от близките си, приемайки нещата по грешния начин. Затова трябва да се изправяме очи в очи със собствените си заблуди и да се радваме на това, което имаме!", това пък сподели Михаела относно новия си сингъл.

Във видеото на "Очи в очи" Михаела влиза в пет различни сцени, за да пресъздаде 5 образа. За втори път по време на снимките за клип към неин сингъл на изпълнителката й се налага да стои до късни часове в студен басейн, за да заснеме една от сцените.

Видеото е дело на режисьора Люси Иларионов, по сценарий на хореографа Милен Данков и с оператор Георги Марков.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама