Фотографът на Мис България 2017 на съд


Фотографът на Мис България 2017 на съд
Снимка: Screenshot/YouTube

Оказва се, че фотографът, чието дело са скандалните снимки на новата "Мис България" ще бъде даден на съд. Организаторката на конкурса Ирина Папазова смята да го съди за уронване на престижа на формата. Тя имала намерение да заведе 6 такива дела, пише "Телеграф".

Припомняме, че избора на Тамара Кочорапова за "Мис България 2017" предизвика вълна от недоволство у нас. В мрежата се появиха снимки, които според разпространителите им показват, "защо Тамара не заслужава да носи короната на най-красивата жена у нас". Самата Тамара, както и организаторите на конкурса обявиха, че вина има този, който ги е фотографирал.

"След няколко дни вадим протоколите в едно от най-сериозните за мен предавания и подготвяме вече 4 дела на физически лица и 2 на юридически", обяви собственичката на модна агенция "Интерсаунд", която държи правата за организирането на "Мис България".

"Спокойно, скоро няма да се отървете от нас. Ще започнем да ви изскачаме и от хладилника. Но хората са казали - да би мирно седяло, не би чудо видяло", коментира още Папазова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама