Гала разкри дали спират "На кафе"


Гала разкри дали спират "На кафе"
Снимка: Lovestyle

Тв водещата Гала проговори за първи път доколко са верни упоритите слухове, че "На кафе" спира от есента и тя слиза от екран.

"Никой от ръководството на телевизията не ми е казал, че предаването спира. Това го четем в края на всеки сезон и имам чувството, че просто се повтаря едно и също. В редакцията ни обаче атмосферата е спокойна. Всичко си върви по обичайния начин и се чувстваме много добре", категорична е Гала пред списание LOVE style.

Тя оценява положително тандема със своя житейски партньор Стефан, защото той е много интересен човек, какъвто няма на екран - пиперлив, реактивен и различен от общоприетото. Говорили си, че не е добре да е прекалено остър и затова той самият сега се обира. В началото тв водещата повече се притеснявала от него, но от много време се чувства отлично. Тя признава, че на нея й било по-криво, отколкото на него, когато Стефан беше подложен на жесток хейт.

"Постоянно се говореше, че аз съм го уредила в телевизията. Аз самата от 35-атата си година чувам: "Абе, тая няма ли да я пенсионират вече?". "Няма ли да си ходи, писна ни!". Може би и по-света е така. Не знам. Но във всяка област у нас, където се появи ново лице, се пише: "Какъв е тоя?", "Връзкар!", "Махайте го!". На мен ми тежеше, че хората не могат да видят нещата така, както ги виждам аз. Но, слава богу, водещи за нас бяха оценките на интелигентните хора, на които се възхищаваме и са постигнали нещо в своята област. Оценката на 90 процента от тях беше положителна. Самите те описват Стефан като "глътка свеж въздух на екрана". Това ни спаси и двамата, особено мен", категорична е Гала.

Съвсем скоро тя пуска свой собствен козметичен продукт – серум за кожа. Тв водещата иска да направи и хранителна добавка за красота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама