Гери-Никол: Рут се излага


Гери-Никол: Рут се излага

В едно изключително откровено интервю Гери-Никол признава дали съжалява, че няма да ни представя на "Евровизия", предлагала ли е подкуп на БНТ, как си обяснява атаката срещу нея от страна на Рут Колева, има ли си приятел и готова ли е вече за абитуриентския бал.

Припомняме, че според Рут Колева бащата на 18-годишната певица е платил крупна сума на БНТ като подкуп дъщеря му да спечели българската Евровизия.

"Ако той е давал пари, защо аз не представлявам Евровизия? Говореше се за някакви крупни суми от рода на 100-200 000 лева. Никой мой родител не е давал пари, за да успея, всичко съм постигнала сама с моите качества. Това, че някакви неуспешни хора не могат да се успокоят от факта, че нямат никакъв просперитет, си е техен проблем“, отговори Гери-Никол и допълни, че въпросните ѝ колеги трябва да обърнат повече внимание на кариерата си.

Според нея, колежката ѝ я напада само и единствено от злоба. "Знам, че когато някой говори за друг, значи не е удовлетворен от това, което прави. Жалко, защото се излага“, заключва R&B певицата.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама