Звезди

Глория: Не съм ходатайствала за дъщеря ми

  • Глория: Не съм ходатайствала за дъщеря ми
    Дата:
Дата: 18.04.2017
Iwoman.bg

В едно много откровено интервю Глория и дъщеря й Симона говорят за "Гласът на България", за поздравленията и злобните подмятания, за това дали има конкуренция между двете, за любовта и готова ли е примата на поп фолка за сватба на своята наследница.

Певицата отрича да е ходатайствала дъщеря ѝ Симона Загорова да влезе в "Гласът на България", защото не би унижила първо себе си и после наследницата си. А и никога не е ползвала евтини похвати. Тя иска Симона да има равен старт с всички други и това да е нейната битка.

"Майка ми нито ме бута на сцената, нито ходатайства. Тя просто е човек, на когото мога да се опра. Нормално е да има хора, които не те харесват, но ме натъжи коментарът, че е нагласено аз да съм в "Гласът на България", защото съм дъщеря на Глория. Как ще е нагласено, като там аз се боря сама! Майка ми не е до мен на сцената и не пее вместо мен. Мисля, че ми е двойно по-трудно от останалите участници, тъй като майка ми е много известна и аз трябва да оправдая очакванията на хората”, споделя Симона пред "LOVE style".

"В мое лице има добър пример. Ще предам на дъщеря си моя опит за музикалния бизнес и за сцената. Ще я насочвам как да прави пари с таланта си. Симона не е глезла, живеем нормален живот, без излишни паради”, категорична е фолкпримата.

 

 

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.