Холи Бери не си търси нов мъж


Холи Бери не си търси нов мъж
Снимка: Getty Images/Guliver

Холи Бери обяви, че в момента си "почива" от срещи, за да се фокусира върху себе си.

В интервю за сп. "Пийпъл" сексапилната актриса призна, че в момента се наслаждава на това да прекарва времето с децата си и да опознава себе си. Затова и не е заинтригувана от излизането по срещи и търсенето на нов спътник в живота.

"Наистина отделям време да мисля, да разсъждавам и да се опитвам да разбера как да правя различни избори и да оставам насаме със себе си поне за минута. Оказва се наистина ценно за мен. Всъщност никога не съм прекарвала толкова време сама със себе си", каза звездата пред таблоида.

Холи, която преди бе женена за Ерик Бенет (между 2001 и 2005 година) и за Дейвид Джъстис (от 1992-1997) година, призна още, че е изпитвала "страх" от раздялата си с Оливие Мартинес през 2015 година. Това обаче я е накарало да осъзнае, че по-добре да е сама, отколкото в нещастна връзка.

Освен това пред медията 50-годишната красавица сподели, че именно разводът й с Мартинес й е помогнал да осъзнае, че притежава огромни дози несломимост и безстрашие и че трябва да преследва на първо място "личното си щастие".

Източник: БГНЕС

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама