Ирина Шейк има нов мъж (СНИМКА)


Ирина Шейк има нов мъж (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

Ирина Шейк явно напълно е преодоляла Брадли Купър, с когото се раздели преди 10 месеца. Красивата рускиня беше забелязана в компанията на Вито Шнабел.

34-годишният модел и 33-годишният плейбой, който се занимава с продажба на изкуство, бяха снимани заедно на разходка в Ню Йорк. По-късно звездата беше видяна да влиза в апартамента му в Манхатън. 

Вито Шнабел е известен с това, че си пада по по-възрастни жени. Сред любовните му завоевания са 46-годишната Хайди Клум, 56-годишната Ел Макферсън и 57-годишната Деми Мур.

Ангелчето на Victoria's Secret и Брадли Купър за първи път се появиха заедно през май 2015, а тяхната дъщеричка Леа се роди през март 2017. Двамата обявиха, че се разделят през юни 2019, запазвайки приятелски отношения в името на малката. По-рано тази година Ирина проговори за края на връзката им пред британския Vogue: "Мисля, че във всяка добра връзка носиш и най-доброто, и най-лошото от себе си – просто това е човешката природа. Не е задължително двама страхотни хора да бъдат добра двойка".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама