Извести жени, които имат връзка с по-млади мъже


Извести жени, които имат връзка с по-млади мъже

Преди време се смяташе за непристойно жените да излизат с по-млади мъже. Но истината е, че в днешно врме тези връзки се случват все по-често и започва да се гледа с други очи на тях.

В миналото беше общоприета идеята, че жената трябва да търси мъж, който може да се грижи за нея. Това може да означава, че той е по-образова, има по-добра работа и изкарва повече пари. Когато погледнете съвременните жени, обаче, повечето са напълно самостоятелни и нямат нужда от това. Те са финансово независими и сами взимат решенията за живота си. Това важи с пълна сила за света на шоубизнеса, където имаме доста примери за двойки, в които жените са по-възрасни от мъжете.

Ева Мендес и Райън Гослинг - 6-годишна разлика

Актрисата започна да излиза с актьора през 2011 година. През 2014 двамата посрещнаха на бял свят своят дъщеричка Есмералда, а през 2016 отпразнуваха раждането на своята втора дъщеря Аманда Лий.

Дебора-Лий Фърнес и Хю Джакман - 12-годишна разлика

Известен най-вече с ролята си Върколака, Хю Джакман се оженва за Дебора през далечната 1996 година, което означава, че тези година те празнуват 20-годишен юбилей от сватбата си. Те се запознават на снимачната площадка на австралийския сериал "Correlli", който се е излъчвал само един сезон.

Дженифър Лопес и Каспър Смарт - 17-годишна разлика

Джей Ло няколко пъти се събира и разделя с танцьора, като този август тя финално сложи край на връзката им.

Сюзан Сарандън и Джонатан Бриклин - 31-годишна разлика

Освен, че е носителка на купища награди, активистка и хуманист, тя също така може да се похвали с интересни любовни връзки. Актрисата излизаше с мадока Джонатан Бриклин, но се раздели с него през 2015 година.

Холи Бери и Габриел Обри  - 9-годишна разлика

Актрисата срещна френския модел по време на фотосесия на Versace и започнаха да излизат през ноември 2005. 3 години по-късно им се роди дъщеричка Нала, за която дълго време водеха битка за попечителство. Двойката се раздели през 2010 година.

Мира Сорвино и Кристофър Бакус - 14-годишна разлика

Тя се запозна с него през 2003 и бяха женени в продължение на по-малко от година. 

Черил Коул и Лиам Пейн - 10-годишна разлика

Миналият декември певицата разби сърцата на тийнейджърките по света, когато започна да излиза с Лиам Пейн, който е част от групата One Direction. Сега певицата даже очаква дете от него. 

Марая Кери и Ник Кенън - 10-годишна разлика

Кой да подозира, че Марая Кери и Ник Кенън ще станат двойка, снимайки видеото към песента й "Bye Bye"? Те се ожениха през 2008 година и малко по-късно станаха родители на близначета. Той подаде молба за развод през 2014, а в началото на 2016 Кери съобщи, че е сгодена за милиардера Джеймс Паркър.

Ейми Шумер и Бен Ханиш - 5-годишна разлика

Актрисата в момента излиза с дизайнера на мебели Бен Ханиш. Двамата вече живеят заедно и изглеждат много щастливи.

Шакира и Жерар Пике - 10-годишна разлика

Двамата са заедно от 6 години и имат двама сина - Милан и Саша.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама