Как Джулия Робъртс успява да бъде ослепителна и на 49


Как Джулия Робъртс успява да бъде ослепителна и на 49
Снимка: Getty Images/Guliver

Джулия Робъртс наскоро отново беше обявена от сп. People за Най-красивата жена в света. Как успява 49-годишната актриса да изглежда толкова добре?

Както повечето звезди, тя твърди, че поддържа фигурата си със здравословна диета и упражнения, а също така вярва, че щастието ни прави прекрасни отвътре и отвън.

Ако все пак се чудите какви са нейните тайни, ето ги:

Хранене:

Закуска: Яйца, авокадо, препечена филийка, кафе, кокосова вода и боровинки.

Обяд: Салата с пиле на грил.

Вечеря: Дива сьомга, кафяв ориз, авокадо.

Десерт: Сладка.

Фитнес режим:

Звездата е почитателка на йогата, която практикува на "по-съзнателно ниво". Робъртс също така поддържа фигурата си с плиометрична тренировка: "След 90 минути лежа в шавасана на пода, мислейки си: "Толкова се радвам, че това е зад мен".

Релаксация:

Актрисата обича да играе маджонг със семейството и приятелите си (китайска настолна игра, обикновено играеща се от четирима души, с 136 или 144 правоъгълни плочки).

Бюти тайни:

Джулия рядко излиза, без да си сложи спирала за очи. "Кара ви да изглеждате сякаш сте се наспали добре", смята звездата. 

Актрисата е на мнение, че щастието ни прави наистина привлекателни в очите на другите. Усмивката не само намалява стреса, освобождавайки ендорфини, но също така задейства лицевите мускули, което увеличава кръвообръщението и ни придава свеж вид. Въпреки това звездата от "Красива жена" не е против използването на Ботокс и филтри.

За да има ослепителна усмивка, Робъртс използва сода за хляб. "Научих този трик от дядо ми. Той поставяше голямо количество върху четката си за зъби. През целия си живот имаше само един кариес."

#juliaroberts 💋

A post shared by Julia Roberts 🔹 (@juliafroberts) on May 17, 2014 at 4:18pm PDT

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама