Калканджиева скандализира с изказване за Розмари, агенцията й я защити


Калканджиева скандализира с изказване за Розмари, агенцията й я защити
Снимка: Ивет фешън

Преди дни Евгения Калканджиева написа гневен коментар относно модела Розмари Тишер и поведението й във VIP Brother. Младото момиче, което уж има сериозен приятел в Германия, се държи непристойно според шефката на агенция "Визаж".

"Аз познавам много манекенки... ама многоооо... Но, по-глупава от Розмари, никога не съм срещала през целият ми професионален и житейски път. Не съм лоша, но тъпотията не мога да я разбера...

Благодаря на всичките ми момичета, че не са като нея... Съжалявам, че не мога да вляза и да оскубя ташаците на този фитнес-лайнар. Или да я оскубя за косата тази германска селянка, която май си има приятел в Германия. Ивет Фешън, да се самосезират и да спрът да уронват престижа на моделите или да започнат да се грижат за тях", изригна "Мис България" 1995 в социалната мрежа.

Агенция "Ивен фешън", която представлява Розмари, изпрати официално писмо до медиите, в коeто защитава своя модел и името си.

Публикуваме го без редакция:

"Уважаеми журналисти,

По повод коментар на Евгения Калканджиева в социалните мрежи, относно представянето на модела на „Ивет фешън“ Розмари Тишер в риалити формата на Нова ТВ "ВИП Брадър", ние, екипът на агенцията се чувстваме длъжни да ви отговорим. Заради изключително ниското ниво и грозен език досега нямахме подобно намерение, но тъй като доста медии "яхнаха " скандала, време е да изкажем и нашата позиция.

На първо място „Ивет фешън“ е агенция с 25 годишна история. 25 години, в които сме работили изключително за чистия имидж на професията "модел" и вярваме, че сме успели, съдейки по доверието на нашите модели, клиенти и партньори. Политиката ни на работа изисква уважение към личният живот и пространство на моделите ни. За нас той е неприкосновен, освен, ако не накърнява името и имиджа на агенцията.

В конкретния случай твърдо стоим зад нашия модел Розмари, тъй като представянето и в предаването не засяга по негативен начин въпросният имидж. Г-ца Тишер е пълнолетен, зрял човек и има своите представи за морал и приличие, и ние вярваме, че напълно осъзнава и стои зад действията си. Какви са отношенията и с нейния приятел никой от нас не знае. Какво чувство я ръководи в момента в Къщата също. Смятаме за редно да уважим правото и на личен избор. Няма да си позволим да участваме в махленския скандал, който се спретна, защото това категорично не отговаря на нивото на „Ивет фешън“.

В момента всички сили на агенцията са насочени към реализирането на новия ни календар за 2019г. Това ще е осемнадесетото му поредно издание, а традиционно премиерата му в края на годината ще се превърне в едно от емблематичните модни събития на България.

С уважение:

Ивет Григорова и екипът на Модна агенция „Ивет фешън“"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама