Камерън Диас роди на 47


Камерън Диас роди на 47
Снимка: Getty Images/Guliver

Камерън Диас вече е майка. 47-годишната актриса и съпругът й Бенджи Мадден са станали родители за първи път дни след началото на 2020 г. Щастливата двойка има дъщеря на име Радикс Мадън.

Семейството публикува съобщението в социалните медии, споделяйки щастливата новина със своите последователи.

В съвместно изявление, публикувано в Instagram, Камерън и Бенджи написаха: "Честита Нова година от семейство Мадън! Толкова сме щастливи, благословени и благодарни да започнем това ново десетилетие, като обявим раждането на дъщеря ни Радикс Мадън".

Двойката, която сключи брак през 2015 г., не сподели никакви изображения на своята новородена наследница, защото искат да "запазят нейната неприкосновеност".

Те добавиха: "Тя моментално завладя сърцата ни и попълни семейството ни. Докато се радваме да споделим тази новина, ние също чувстваме силен инстинкт да защитим личния живот на малката. Така че няма да публикуваме снимки или да споделяме повече подробности, освен факта, че тя наистина е сладка", гласи съобщението на смеството.

Откакто двойката започна да се среща през 2014 г., двамата са известни с това, че пазят любовния си живот далеч от обществото.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама