Катрин Деньов проговаря за най-голямата си болка


Катрин Деньов проговаря за най-голямата си болка
Снимка: Getty Images/Guliver

Eдна от най-известните актриси на френското кино Катрин Деньов разказва за трагичен период от нейния живот в интервю за сп. Vogue.

Познаваме звездата от екрана, но по-малко са ни известни нейните призраци и демони, защото не обича да говори за тях.

На 26 юни 1967 г. сестра й Франсоаз Дорлеак загива в катастрофа. Инцидентът става, докато тя пътува с колата си за летището в Ница. Възрастовата разлика между двете сестри е 18 месеца и двете стават звезди благодарение на филма "Demoiselles de Rochefort" (Госпожиците от Рошфор - бел.ред.) на Жак Деми. Двете сестри обаче няма да имат еднаква съдба. За Франсоаз брутално приключва всичко. На 25 години Катрин губи половинката, с която получи слава и светлини.

Въпреки годините болката не отминава. "Беше много труден момент. Бях на 25 години и току-що бях загубила сестра ми. Бях несемейна с малкото ми момче. От три месеца бях в Щатите и ми беше трудно да се концентрирам, болката и емоциите бяха много силни", разказва за списанието Катрин. Актрисата споделя още, че по онова време вече не е същата, връзката със заобикалящия я свят не е същата, а самата тя няма на кого да разчита.

"Бях разбита от вътре. Не бях в депресия, а на границата на депресия. Депресията е да загубиш себе си, да прекъснеш с реалността, смазване на личността. Никой не е пощаден от това. Ужасяващо е", разказва Катрин.

И след 50 години на Катрин Деньов и е трудно да споменава за Франсоаз.

"Мисля много често за нея. Тя ме придружава постоянно. Като неизлечима болка", споделя още френската кинозвезда.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама