Кевин Спейси с първа изява след обвиненията в сексуален тормоз

  • Кевин Спейси с първа изява след обвиненията в сексуален тормоз
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 08.08.2019 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

"Колкото сте по-ранени, толкова сте по-силни. И толкова по-празни ставате". Това се казва в първото публично изявление на Кевин Спейси след твърденията за сексуален тормоз. Актьорът се появи пред обществеността в двореца "Масимо Але Терме" в Рим, за да рецитира стихотворението "Боксьорът" от Габриеле Тинти.

"Използваха ме за забавление, задоволявайки се с второкласни неща... Животът свърши в миг... не чаках да дойде края на безсънните нощи. Прекарвах часове и часове, опитвайки се да се разпадна и пропадна", се казва в творбата.

Говорейки пред древногръцката статуя "Почиващ си боксьор" в Националния римски музей, той показа, че е по-силен от всякога.

Стихотворението е за боксьор, който е оставен да умре от кръвозагуба на арената. Авторът обяснява, че е избрал Спейси и вярва, че голяма част от текста се отнася за него. Според Тинти той е най-добрият актьор в света, но уточнява, че творбата не е вдъхновена от станалото със звездата.

Кевин Спейси отдавна не е се появявал пред обществеността. Миналия месец съдът в Масачузетс отхвърли жалбата, заведена срещу него от млад мъж.

Източник: БГНЕС

 

 

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.