Ким Кардашиян разкри пола на бебето си


Ким Кардашиян разкри пола на бебето си
Снимка: Getty Images/Guliver

Ким Кардашиян без да иска разкри пола на третото си дете. Тя и Кание Уест ще си имат момиченце.

37-годишната риалити звезда сподели това по време на интервю с Елън Дедженерис.

Ким разказа за бебешкото парти, което беше през уикенда. На него 4-годишната й дъщеричка Норт много се е забавлявала.

"Наистина исках да направя бебешко парти, за да може тя да чувства, че нещо ще се случи и наистина да го разбере. Гостите донесоха играчки и подаръци, които тя отвори на следващия ден. Изведнъж ми каза: "Мамо, знаеш ли, тъй като сестричката ми още я няма, мисля, че всички нейни играчки трябва да бъдат в стаята ми. Ще си играя с тях и ще се грижа, за да бъдат добре за нея", каза риалити звездата в предаването.

Ким разкри още, че им е трудно да вземат решение за името на новия член на семейството им, а също така, че не й е лесно да знае, че друга жена износва бебето им и не може да контролира всичко на 100%.

"Знаете ли, това е наистина различно. Всеки, който казва или мисли, че е това просто лесният изход, напълно греши. Мисля, че е много по-трудно да го преживеете по този начин, защото нямате контрол”.

Брюнетката допълни: "Още по-страшното е, че избираш някой, на когото трябва да се доверяваш напълно, да си сигурен, че имате добра връзка… Това е толкова трудно".

Ким и Кание решиха да използват сурогатна майка за трето си дете, тъй като тя имаше тежки усложнения по време на бременността си със Сейнт.

Третото им дете трябва да се роди през януари 2018.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама