Ким и Кание платили на сурогатна майка


Ким и Кание платили на сурогатна майка
Снимка: Getty Images/Guliver

Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест са сключили сделка със сурогатна майка за колосалните 113 000 долара, за да износи третото им дете. Според TMZ родителите вече са платили депозита, възлизащ на 68 хил. долара, като остатъкът от сумата ще бъде изплащан на жената в следващите 10 месеца. Ако тя роди здрави близнаци, ще се вземе допълнително 5 хиляди долара.

Срещу съблазнителния чек обаче сурогатната майка ще трябва да се съобрази с не едно или две ограничения. Според клаузите в договора между нея и звездната двойка, тя ще бъде лишена от всякаква сексуална дейност преди раждането, както и три седмици след ембрионалното имплантиране. Освен това след оплождането ще ѝ бъде е забранено да се къпе във вана с топла вода и да посещава сауни. Няма да може да си боядисва косата, да яде сурова риба и ще има право на една-единствена напитка с кофеин за целия ден.

За желанието си да дари съпруга си с трето дете чрез сурогатна майка, Карандашиян говори отдавна в риалити предаването си Keeping Up With The Kardashians. Причината е, че малко преди раждането на второто си дете Сейнт, звездата беше предупредена от докторите, че страда от плацента акрета и че следващата й бременност може да е фатална както за плода й, така и за самата нея.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама