Ким и Кание ще си имат трето дете


Ким и Кание ще си имат трето дете
Снимка: Getty Images/Guliver

Холивудската двойка Ким Кардашиян и Кание Уест очакват момиченце, което трябва да бъде родено от сурогатна майка през януари 2018 г. Това ще е трето дете за семейството, което вече има дъщеря Норт на 4 г. и син Сейнт на 2 г.

Според източник на списание "Пипъл" двамата са много развълнувани от предстоящия нов член на семейството им. "Ким и Кание взимат голямо участие в процеса по сурогатно майчинство. Ким е много стриктна в това майката да се придържа към здравословна диета", споделя източникът. Според него двойката много държи на здравето на детето си и дори са изготвили специален режим за жената, която го износва.

Въпреки радостта на своите родители, тяхната най-голяма дъщеря Норт изглежда не е развълнувана от възможността отново да е по-голяма сестра. "Норт не е най-развълнуваната от това, че отново ще е по-голяма сестра. Тя има тенденцията да става наистина ревнива от Сейнт и иска цялото внимание за себе си, но Ким и Кание смятат, че това е само фаза и тя ще я израсте", посочва приближеният до семейството.

Въпреки че вече е известен полът и месеца на раждане на третото дете на семейството, нито един от двамата родители все още официално не е потвърдил информацията за бременността. В интервю за E! News самата Ким заяви, че когато е готова ще говори за случващото се.

"Видях много неща, но никога не сме потвърждавали нищо. Мисля, че когато сме готови да говорим за това, ще го направим", каза тя и допълни, че се чувства неприятно от голямото количество информация за личния й живот, което е достъпно в медиите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама