Звезди

Кристи Тайген: Бях обсебена от кантара

  • Кристи Тайген: Бях обсебена от кантара
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 17.02.2017 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Кристи Тайген е един от най-горещите и търсени модели в света. Тя сподели, че за известно време е била обсебена да поддържа слабата си фигура, като понякога е теглила себе си цели 3 пъти на ден.

Съпругата на Джон Леджънд, която има 10-месечна дъщеря, даде интервю по повод новата си фотосесия за Sports Illustrated's Swimsuit Issue.

"Честно, толкова бях се вманиачила по кантара, че се теглех по 3 пъти на ден. Знаех колко тежа в 8 сутринта, колко трябва да тежа в 1 на обяд и колко трябва в 8 вечерта", каза 31-годишната звезда пред Entertainment Tonight.

Just a typical press day with @mj_day for the launch of @si_swimsuit 2017!!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Feb 16, 2017 at 10:52am PST

Кристи обаче признава, че след като е родила по-малко се интересува от теглото си. Тя приписва заслугите на бременността си за това, че й е помогнала да оцени тялото си и да се почувства по-уверена.

"Когато бях бременна, бях толкова, толкова щастлива - и в този момент просто си казах: "Това е, приеми го!" В момента се чувствам в невероятен мир с храната - да имам бебе ми даде тази странна увереност. Приех, че ще имам тези малки дни, в които ще изневерявам на диетата си, тези малки моменти. Винаги изпращам един имейл преди фотосесия, в който пиша, че не съм същата, която бях преди."

 

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.