Лейди Гага обяви годежа си


Лейди Гага обяви годежа си
Снимка: Getty Images/Guliver

Лейди Гага обяви, че се е сгодила за агента си от CAA Кристиано Карино, с когото се среща едва от началото на тази година.

За първи път за връзката на 31-годишната Лейди Гага и 48-годишният ѝ агент се заговори през февруари тази година, но никой не можеше и да предположи, че само след няколко месеца двамата ще празнуват и годеж. Да, ако се вярва на западната преса, Карино е паднал на коляно пред певицата и я помолил да стане негова съпруга още през лятото, като преди това е поискал благословията и на баща й. За момента обаче нито Гага, нито Карино са направили публично изявление, с което да потвърдят щастливата новина.

Както уточняват и медиите, сватба в момента е малко вероятно да се организира. Причината е, че скандалната изпълнителка в момента се бори със своята фибромиалгия - хронично заболяване, съпровождано от мускулни болки в цялото тяло, проблеми с паметта и депресивни състояния. В последно време състоянието й се влоши и дори се наложи миналият месец тя да отмени концертите си в Европа, които бяха част от световното ѝ турне.

БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама