Луиза Григорова разкри тайната на фигурата си


Луиза Григорова разкри тайната на фигурата си
Снимка: Facebook

Луиза Григорова може да се похвали със стройна фигура. Актрисата, която преди е работела като модел, реши да сподели с феновете си как се поддържа във форма.

Луиза написа във Facebook страницата си, че често я питат "Как се грижиш за себе си?", "Как поддържаш форма?", "С какво се храниш?", "Каква козметика използваш?" и т.н. Затова е решила да разказва на почитателите си за начина си на хранене, мисъл, движение и живот като цяло, "защото всичко добро, което сме научили е за да го споделяме с другите, а не, за да си го пазим".

Първият й урок за здравословен начин на живот е за важността на водата. 

"Първото и най-важно правило за мен е пиенето на много вода! Откакто пия около 3л. вода всеки ден, метаболизмът ми се забърза, кожата ми се изчисти, заченъците на целулит изчезнаха. Тъй като съм с ниско кръвно, многото вода доста го регулира и вече не ми става лошо на всяка крачка :) Ето, това е малка част от ползите, които водата ми даде.

П.с. За да свикнете да пиете по повече вода, си купувайте шише от 1.5л., носете го навсякъде със себе си и така шишето ще ви тежи и ще ви подсеща непрекъснато да пиете", съветва Григорова, която наскоро се омъжи за приятеля си Мартин Макариев.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама