Quantcast

Звезди

Луиза Григорова: Сватбата ми ще е тази година

  • Луиза Григорова: Сватбата ми ще е тази година
    Дата: Снимки: Love Style
Дата: 20.04.2017 Снимки: Love Style
Iwoman.bg

Луиза Григорова разкри пред нас, че сватбата й с режисьора Мартин Макариев ще се случи до края на 2017 г.

"Ще се оженим тази година, ще бъдем само с най-близките ни приятели. Мартин е прекрасен. Той е мъжът, когото опознах и разбрах, че искам да бъде до мен до края на живота ми. Още преди три години го попитах дали иска да се ожени за мен в три часа посред нощ. Не беше истинско предложение за брак, но и двамата заехме, че един ден ще се стигне до сватба”, сподели актриса пред сп. LOVE style.

С Мартин са заедно от четири години. Запознали са се на снимките на клипа на Миро "Август е септември", в който тя участва, а той режисира. След известно време се срещнали отново - на снимачната площадка на "Дървото на живота", където се влюбили. Григорова обаче категорично не иска да коментира дали е разделила Мартин и колежката й Елена Петрова.

Признава, че любимият й не я ревнува от интимните сцени с екранния й партньор Наум Шопов в сериала "Откраднат живот".

"Моят мъж е режисьор, наясно е с тези неща. Освен това е пораснало момче, не се притеснява и знае колко много го обичам. Винаги има известно притеснение, когато се снимат подобни сцени. Но пък тези се получиха лесно за мен, защото Наум ми стана много симпатичен и приятен. Чувствах се спокойна. Много повече се притеснявах от интимните сцени с баща му Христо Шопов в "Дървото на живота", защото той е от друго поколение, не сме близки приятели и си беше смущаващо. Така направих голям шлем – с бащата и със сина”, смее се Григорова.

Тя отглежда като свое детето на Мартин от предишна връзка, с което много се обичат. А дали вече иска да стане майка? "Още не мисля за дете, така че не мога да кажа. Това е Божа работа и не го планирам.”

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.