Quantcast

Звезди

Мадона: Потискат ме, защото имам млади гаджета

  • Мадона: Потискат ме, защото имам млади гаджета
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 11.01.2017 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Поп иконата Мадона сподели, че се чувства "потисната" и е уморена критиките, че има връзки с много по-млади мъже – плод на двойни стандарти по полов признак.

58-годишната звезда каза пред сп. "Харпърс базар”, че през цялата си кариера е търпяла неодобрение, въпреки професионалните си успехи.

"Винаги съм се чувствала потисната", признава Мадона.

"До голяма степен това е, защото съм жена и отказвам да водя обикновен живот. Създадох много нестандартно семейство”, казва певицата.

"Имам любовници, които са с 30 години по-млади от мен. Това кара хората да се чувстват неудобно. Имам чувството, че всичко, което правя, създава неприятно чувство на околните”, смята Мадона.

Известно е, че изпълнителката е имала романтична връзка с редица мъже, които не са навършили 30 години. Напоследък сред тях е африканският манекен Абубакар Сумаоро, а преди това актуални бяха – френският хореограф Браим Зайбат и холандският танцьор Тимор Стефенс.

Мадона отбелязва също, че вижда сексизъм и във въпроса защо още не е слязла от сцената. "Питал ли е някой Пабло Пикасо защо, след като е на 80 години, не се откаже от рисуването? Не! Омръзна ми от този въпрос!”, отсича Мадона.

Миналата година Мадона направи световно турне за последния си албум "Rebel Heart", а скоро ще режисира филма "Loved".

Тя е автор на сценария – адаптация на романа "Невъзможните животи на Грета Уелс” за жена, която бива транспортирана на различни места за лечение на депресия. 

Източник: БГНЕС

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.