Марая Кери се раздели с младото си гадже


Марая Кери се раздели с младото си гадже
Снимка: Getty Images/Guliver

Марая Кери и танцьорът Браян Танака са сложили край на връзката си заради ревност и факта, че на певицата й омръзнало да финансира неговите скъпи покупки.

Според TMZ двамата са тръгнали по отделни пътища след 5-месечен романс, който започна малко след като тя се раздели с годеника си Джеймс Паркър.

Източник каза пред сайта, че 33-годишният Браян е ревнувал от отношенията между 46-годишната Марая и бившия й съпруг Ник Кенън, с когото тя отпразнува празниците.

"Последната капка, която преля чашата, бяха наградите "Изборът на децата" миналия месец, когато Ник и Марая заведоха близнаците си на церемонията. Танцьорът се почувствал неуважително и настоял тя да се прибере вкъщи.

Освен това на Кери й омръзнало да плаща сметките на Брая за дизайнерски дрехи, часовници и бижута. Говори се, че тя се почувствала, че той е започнал да излиза с нея след раздялата с Паркър, за да придобие слава.

Bad & Boujie 😘😂 @bryantanaka

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Mar 10, 2017 at 5:17pm PST

Марая има 5-годишни близнаци от бившия си мъж Ник Кенън, за когото се омъжи през 2008 и се раздели през 2017. Малко след това тя започна връзка с милиардера Джеймс Паркър, с когото дори бяха сгодени, но така и не се стигна до брак. 

 


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама